Vintrest – виноробна компанія
з повним циклом виробництва

від вирощування виноградників до випуску готової продукції!

/ ПРО НАШУ КОМПАНІЮ

Всього в 20 км від центра м. Одеса розташоване одне з найбільших виноробних підприємств півдня України – VINTREST, – лідер у своїй галузі за рівнем технологій з 2004 року.

Сучасне обладнання (Buсher Vaslin, Zip Technologies, Velo, Della Toffola) та співпраця з постачальниками найкращих витратних матеріалів, необхідних для виноробства (Enogrup, Lallemand, IOC), забезпечує європейський рівень виноробства на всіх його стадіях.

Факти про Vintrest
З 2004 року
на ринку
Понад 140 га власних
виноградників
Лідер південного регіону
України за рівнем технологій
Широкий спектр
послуг B2B
Ємнісний парк на
500 000 декалітрів вина
Понад 8 млн. пляшок
вина на рік!
Власна торгова марка вин
GRANDE VALLEE
Три лінії розливу: для тихих
та ігристих вин
vintrest відео про нашу компанію
Головна Vintrest — виноробна компанія 50

/ ВЛАСНІ ВИНОГРАДНИКИ

Понад 140 га сертифікованих саджанців французької селекції європейських сортів: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Pinot Meunier , Chardonnay, Sauvignon Blanc, Traminer, Riesling, Pinot Gris. Закладені у 1998-2006 р.р.

Розташовані в самому центрі унікальної частини півдня України, – на території Одеського району. Близькість моря в поєднанні з м’яким і помірним кліматом, а також родючий ґрунт з високим мінеральним складом, – все це ідеальне поєднання для отримання прекрасних легких білих та повнотілих червоних вин високої якості.

Після ручного збору врожаю виноград не більше, ніж через 20 хвилин потрапляє до виноробні, де відразу розпочинається процес вініфікації.

vintrest відео про нашу компанію
Головна Vintrest — виноробна компанія 66

/ ВЛАСНА ТМ GRANDE VALLEE

З 2015 року VINTREST випускає свої найкращі вина під власною торговою маркою GRANDE VALLEE, названої на честь регіону розташування виноградників в Одеській області, – Велика Долина в перекладі з французької мови.

З 2018 року лінійка GRANDE VALLEE поповнилась ігристими винами власного виробництва: як за класичною технологією, так і методом «Charmat».

Високий рівень виноградарства і дотримання всіх правил технології виробництва вина дозволяє отримати повний і гармонійний смак у всіх наших винах.

GRANDE VALLEE – українське вино з французьким корінням!

Перейти до інтернет-магазину

Головна Vintrest — виноробна компанія 82
Головна Vintrest — виноробна компанія 83
Головна Vintrest — виноробна компанія 84
Головна Vintrest — виноробна компанія 23

ПРОДАЖ ВИНОМАТЕРІАЛІВ

Високий рівень виноградарства і дотримання всіх правил технології виробництва вина дозволяє отримати повний і гармонійний смак у всіх наших винах.

Детальніше

Головна Vintrest — виноробна компанія 28

ПОСЛУГА РОЗЛИВУ

Vintrest обладнано трьома лініями розливу: дві для тихих вин та одна для ігристих. Нашими послугами з бутилювання вина користується багато власників відомих торгівельних марок, адже ми забезпечуємо високий рівень контролю якості на всіх стадіях виробництва та розливу вина.

Детальніше

Головна Vintrest — виноробна компанія 32

ПОСЛУГА PRIVATE LABEL

Пропонуємо послуги з випуску продукції під Вашою приватною торговою маркою. Забезпечуємо повний цикл із створення PRIVATE LABEL: від розробки торгової марки до оформлення та випуску готової продукції як тихих, так і ігристих вин.

Детальніше

Головна Vintrest — виноробна компанія 34

ЕКСПОРТЕРАМ

Маємо вигідні пропозиції для оптових покупців. Вся наша продукція належним чином сертифікована та має всі необхідні документи для легкого та зручного продажу на міжнародній арені.

Детальніше

Головна Vintrest — виноробна компанія 36

САДЖАНЦІ

Виноградний розплідницький комплекс, який розташований на території нашого підприємства, займається виробництвом, в першу чергу, щеплених на філоксеростійкі підщепи європейських технічних та столових сортів винограду, вільних від вірусних інфекцій, фітоплазми та збудника бактеріального раку Agr. Vitis у латентній формі.

Детальніше